Op zoek naar woordenboek?

woordenboek
 
Historische woordenboeken - Instituut voor de Nederlandse taal.
Oudnederlands Woordenboek ONW 500-1200. Vroegmiddelnederlands Woordenboek VMNW 1200-1300. Middelnederlandsch Woordenboek MNW 1250-1550. Woordenboek der Nederlandsche Taal WNT 1500-1976. Woordenboek der Friese Taal WFT 1800-1975. Samen beschrijven ze de Nederlandse woordenschat van circa 500 tot 1976, en de Friese woordenschat van 1800 tot 1975. meer informatie
woordenboek
Het opstartwoord van Van Dale woordenboek - Password.
En een woordenboek kan ook heel handig zijn als je op zoek bent naar een mooier alternatief voor een woord dat nét niet de lading dekt. Gelukkig hoeven we hiervoor niet meer eindeloos te bladeren in een stoffig woordenboek. Zo gebruiken wij de online versie van alle Van Dale woordenboeken.
nederlands
Van ruttegeskut tot porrel, alles staat in Katwijks woordenboek - Omroep West.
Van ruttegeskut tot porrel, alles staat in Katwijks woordenboek. 16 juni 2020, 18:09: 2 minuten leestijd. Leendert de Vink en Jaap van der Marel schreven het Katwijks Woordenboek Omroep West. KATWIJK - ' t' Mos-t'r' maer-d'r-is' van komme', zegt maker van het Katwijks woordenboek Jaap van der Marel trots.
deens
Homepage Dumont, Andre.
Ik heb de woorden als hobby voor mijn persoonlijk gebruik verzameld en ter beschikking van iedereen gesteld. Tot slot ook nu een woord van dank aan allen die mij nieuwe woorden toezonden, hielpen bij de vertaling en het samenstellen van de trefwoordenlijst.
woordenboek
Woordenboeken - Universiteitsbibliotheek Utrecht - Universiteit Utrecht.
De lijst hieronder verwijst direct naar de online woordenboeken van eenspecifieke taal. Geeft u de voorkeur aanpapieren woordenboeken? In de Universiteitsbibliotheek Utrecht Science Park vindt u ze bij de collectie NASLG naslag op de begane grond in kasten 2 tot en met 5. Handwoordenboeken moderne talen staan op verschillende studietafels verspreid door de bibliotheek. Woordenboeken zijn niet te leen, maar bij de servicebalie kunt u een woordenboek Engels-Nederlands lenen voor één dag.
woordenboek
NT2.nl Woordenboeken Nederlands als tweede taal.
Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal. Het Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal NT2 is het eerste woordenboek speciaal voor mensen die het Nederlands niet als moedertaal hebben en Nederlands leren. In het woordenboek zijn de meest v.
explainer video
Genealogisch woordenboek BHIC.
Via deze pagina kun je het genealogisch woordenboek, dat hier met zijn toestemming wordt gepresenteerd, snel doorzoeken de woorden verschijnen terwijl je typt. Je kunt het hele woordenboek ook op alfabet doorbladeren via de link Genealogisch woordenboek. Het hele bestand omvat nu meer dan 23.000 woorden met hun betekenis.
woordenboek
Woordenboek - Leanent.
Welkom in het Lean Woordenboek! Op deze pagina kunt u de betekenis van woorden en begrippen met betrekking tot Lean vinden. U kunt hiervoor de zoekbalk hieronder gebruiken of op een woord uit de woordenlijst klikken. Muda Elke activiteit die beslag legt op resources, maar geen enkele waarde toevoegt.
woordenboek
Woordenboeken Vlaanderen.be.
In het ene woordenboek gebeurt dat wat uitvoeriger en gedetailleerder dan in het andere, bijvoorbeeld door naast de definities van de trefwoorden ook informatie op te nemen over de uitspraak, de etymologie en de grammaticale klasse. Algemeen Nederlands Woordenboek ANW opent in nieuw venster. Het Algemeen Nederlands Woordenboek is een nieuw elektronisch woordenboek van het eigentijdse Nederlands in Nederland en Vlaanderen.

Contacteer ons